Încă din anul 1970, când Maria Constantin a început să activeze în faimosul laborator al cofetăriei Scala, a început povestea acestei cofetării, care s-a desprins ca entitate proprie în 1992. Atunci a fost realizată viziunea de a oferi publicului deserturi de calitate superioară. De-a lungul timpului, tradiția și nivelul ridicat al calității au constituit elemente de bază, iar fiecare preparat este realizat cu respectarea strictă a rețetelor originale și utilizând ingrediente atent selecționate, fără compromisuri.
Gama variată cuprinde peste 150 de sortimente, de la torturi elaborate și prăjituri cu rețete consacrate, până la mini prăjituri, fursecuri cu arome variate și cozonaci pregătiți după metode tradiționale. Aceste creații sunt pregătite cu multă pasiune, oferind un gust distinctiv, care evocă amintirea celor mai apreciate cofetării clasice.
Un aspect distinctiv pentru Cofetaria Maria îl reprezintă devotamentul neabătut de a păstra autenticitatea gustului și standardul înalt al produselor, ceea ce contribuie la reputația sa de a transforma fiecare vizită într-o experiență gustativă specială. Recunoștința și loialitatea clienților arată aprecierea de care se bucură produsele, care rareori mai rămân disponibile la finalul fiecărei zile. Exigența în realizarea fiecărui produs diferențiază această cofetărie, oferind în permanență promisiunea calității și rafinamentului. Prin fiecare desert oferit, Cofetaria Maria permite redescoperirea autenticității dulciurilor, atât clasice cât și moderne.
Website | Număr de review-uri | Review |
---|---|---|
2631 | 4.4 / 5 | |
393 | 0.0 / 5 | |
tripadvisor | 10 | 4.0 / 5 |
tazz | 2452 | 4.9 / 5 |