Dulcissima Pastry Art se evidențiază ca un laborator de patiserie localizat în Sibiu, cunoscut pentru modul în care combină armonios arta culinară și savoarea produselor dulci, conferind fiecărei creații o notă de experiență gastronomică autentică. Fondată dintr-o dorință profundă de a împărtăși pasiunea pentru cofetărie la cel mai rafinat nivel, inițiativa îi aparține Ionelei, care și-a descoperit și dezvoltat înclinația pentru prepararea dulciurilor încă din copilărie, integrând ulterior o perspectivă artistică originală fiecărui desert realizat.
Oferta diversificată include o gamă variată de torturi, începând cu cele tradiționale – ca Red Velvet sau tortul cu ciocolată – și continuând cu sortimente sofisticate, precum tortul cu fistic sau Snickers. Sortimentul este completat de minitorturi delicate, cheesecake-uri cu textură fină, profiterol și o colecție bogată de deserturi destinate bufetelor dulci, printre care negrese, tarte cu fructe, mini choux, cakepops și bezele. O caracteristică aparte a Dulcissima Pastry Art este atenția deosebită acordată detaliilor, dar și versatilitatea, reflectată în adaptarea constantă la preferințele și evenimentele diverse ale clienților. Echipa demonstrează o preocupare constantă pentru realizarea de produse personalizate, menite să corespundă viziunii fiecărui client, subliniind astfel angajamentul pentru excelență și satisfacție deplină. Această orientare spre personalizare și diversitate stă la baza misiunii laboratorului, aceea de a însufleți fiecare eveniment prin deserturile oferite.
Website | Număr de review-uri | Review |
---|---|---|
4 | 5.0 / 5 | |
10 | 5.0 / 5 |